2014. november 8., szombat

9.nap


"Ha valami elkápráztat, az irányítani fog. Azért imádkozom hát, hogy egyedül Isten és az ő csodálatos kegyelme kápráztasson el engem." Tozer

Istenem, Atyám! Tozerrel együtt én is ezt kívánom a magam és férjem életére nézve! Azért imádkozom, hogy férjem életében a hobbi, a különböző érdeklődési területek és szenvedélyek mind a te emésztő tüzed alá kerüljenek¹.  Kápráztasd el olyannyira, hogy engedje, hogy Te vezesd a lépteit²! Imádkozom, hogy férjem felismerje, hogy Te mindenek felett vagy, mindenek által vagy és mindenekben vagy³, és ezért adja át neked az élete minden területét. Jézus nevében imádkozom. Ámen.
  
  
¹Zsidók 12:29, ²Péld 16:9, ³Ef 4:6

8.nap


Uram, szeretném, hogy férjem engedelmeskedjen azon parancsodnak, hogy a világba menve minden teremtménynek prédikáljon¹ . Kérlek, hogy ahányszor csak szóra nyitja száját, add meg neki a megfelelő szavakat, hogy félelem nélkül ismertethesse meg az evangélium csodáját másokkal² ! Uram, azért imádkozom, hogy Igéd legyen olyan a férjem szívében, mint a csontokba zárt tűz, amivel nem bír el³. Kényszerítsd arra, hogy akivel csak találkozik, mindenkinek hirdesse az evangéliumot, és legyen olyan tanítvány, aki másokat tanítvánnyá tesz⁴ , ⁵! Mindezeket annak a nevében kérem, aki a nagy parancsolatot adta nekünk. Ámen.

¹Márk 16:14,² Efézus 6:19,³ Jer 20:9,⁴ 1Kor 9:16, ⁵Máté 28:19-20