2014. október 31., péntek

Bevezető

"A kutatók szerint ha valamit 30 napon át sorozatosan végzel, szokásoddá válik."
Darby Duggar

Az imahadjárat egyik indítóoka ez volt Darbynak. Bővebben is ír erről egy ANGOL cikkben: http://darbydugger.com/trouble-praying/



És hogy ki Darby?
Jason felesége, 5 kicsi gyermek édesanyja, a For the love of our husbands című könyv szerzője, a darbyduggar.com honlap írója.




Ez év augusztus végén meghirdetett egy imahadjáratot szeptemberre, és minden nap közzétett egy imádságot, melynek segítségével közbenjárhattunk a férjünkért. Én is feliratkoztam a hírlevélre, melyben az imádságokat küldte, és mivel úgy láttam, nagyon jó lenne ez sokaknak Magyarországon is, engedélyt kértem Darbytől a fordításra. Ő nagyon örült a felajánlásomnak, és azt kívánta, jusson el minél több hívő feleséghez a kihívás. A Facebookon egy zárt csoportban tettem közzé minden nap az imádságot. Ha szeretnél csatlakozni a csoporthoz, itt jelezd!

Most újra 30 napos hónap van, és Darby úgy döntött, újra elküldi az imákat annak, aki kéri. Ő maga is érzi, hogy ellankadt az imádkozásban... Most én is indítok ennek egy külön oldalt a könnyebb követhetőség kedvéért, és közzéteszem itt is az imádságokat magyarul. Mivel többekben igény támadt, hogy újra és újra elővegyék az imákat, elkezdtünk dolgozni egy nyomtatható anyagon, ahol egyben letöltheted és kinyomtathatod majd az imádságokat. Hanna nagy segítségem ebben, nagyon jól áll az anyag. Az általa készített fényképekkel és illusztrációkkal itt már napról napra megismerkedhetsz majd.

Örömmel veszem, ha elfogadod a kihívásunkat, és te is imádkozol a férjedért 30 napon keresztül! Holnap startolunk, itt és a Facebookon is!